In 2017 had Pierre een bedrijfsongeval. Tijdens het uitladen van een vrachtwagen kwam een plaat staal op zijn voet terecht en na vele ziekenhuisbezoeken kwam de conclusie dat Pierre niet meer geschikt was voor zijn bestaande functie.

Het bedrijfsongeval leidde na jaren tot een terechte letselschade vergoeding en smartengeld door tussenkomst van letselschadeverhaal.nl

Pierre hoorde tijdens het uitladen van een vrachtwagen een geluid, waarna hij plaat staal van 140 kilo omlaag zag komen. Deze verbrijzelde zijn voet.

“In eerste instantie dacht ik, die voet is eraf. Ben naar de veilige zone toe gestrompeld en daar neer gestort. Uiteindelijk ben ik na operaties in het gips terecht gekomen, Na een week ging het gips eraf en mijn voet was helemaal zwart. Het zag er niet uit. Vervolgens weer terug in het gips en zo vier maanden lang.”

Sombere vooruitzichten

Naarmate het langer duurde zag Pierre het steeds somberder in.

“Het was een heel slechte periode. Na een jaar zei de dokter dat mijn voet compleet was doorgezakt met diverse breuken. Dan realiseer je je dat het anders gaat worden en wordt je heel somber.”

Zoeken naar hulp

Op zoek naar een oplossing keek Pierre naar hulp in de buurt. Zo kwam hij bij www.letselschadeverhaal.nl terecht. En werd al snel door Ewald Jansen terug gebeld.

“Binnen een week had ik een gesprek met Ewald. En dan gaan je ogen toch wel open. Als je hier recht op hebt dan moet je daar ook gebruik van maken. Want er is mij iets aangedaan waar ik niet om gevraagd heb.”

Betrouwbaar en in goede handen

Pierre is enthousiast over de hulp die hij van Ewald gekregen heeft.

“Gewoon lekker vertrouwelijk. Je krijgt echt het gevoel dat hij weet waar hij het over heeft. Je geeft iets aan hem en dan is het in goede handen.”

De vergoedingen en ondersteuningorthopedische schoenen

Uiteindelijk heeft hij veel te danken aan de hulp van Ewald. Hij kreeg Orthopedisch schoeisel, smartengeld, huishoudelijke hulp en compensatie voor economisch verlies op arbeidsmarkt.

“Ewald probeert het maximale eruit te halen wat erin zit en in dit geval zijn dat de vergoedingen”

Neem contact met ons op!

Over letselschade jurist Ewald Jansen

Mr.EWA Jansen heeft veel ervaring in het bedrijfsleven en heeft diverse commerciële en managementfuncties bekleed. Sinds 2014 heeft hij zijn eigen letselschadepraktijk en heeft reeds vele slachtoffers tot volle tevredenheid kunnen helpen. Recent is hij aangesteld als Raadgevend Adviseur bij Stichting Atex. Deze houdt zich bezig om bedrijven en personen te certificeren teneinde letsel als gevolg van explosies te voorkomen.

Recht na herstel. Letselschade verhalen op tegenpartij, letselschade verkeersongeluk, letselschade bedrijfsongeval, letselschade whiplash.