Gratis hulp en advies bij letselschade

Veel mensen zijn bang dat juridisch advies bij hun letselschadezaak veel geld gaat kosten. Bij LetselschadeVerhaal helpen onze juristen u
echter geheel gratis. De rekening voor onze diensten gaat naar de verantwoordelijke partij of de verzekering van die partij.

U kunt contact opnemen met onze juristen voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek: 085 401 1992

Contact opnemen

Letselschade bij een auto-ongeluk

Wanneer u letsel opgelopen heeft bij een verkeersongeval als bestuurder van een motorvoertuig dan wordt de aansprakelijkheid bepaald naar aanleiding van de wettelijke aansprakelijkheid. De bestuurder die een verkeersovertreding gemaakt heeft is dus verantwoordelijk voor de letselschade. Deze verantwoordelijkheid moet wel aangetoond worden. Bij een kop-staart botsing is de aansprakelijkheid meestal duidelijk, de bestuurder die achterop uw auto is geraakt is aansprakelijk. Voor andere verkeersongevallen is het belangrijk dat u kunt aantonen dat de andere bestuurder fout zat. De specialisten van Letselschade Verhaal kunnen u hierbij van dienst zijn, u kunt wel een aantal zaken regelen bij een verkeerongeval zodat het aantonen van de aansprakelijkheid makkelijker wordt:

– Zorg voor een volledig ingevuld schadeformulier
– Maak foto’s van het ongeval en de schade
– Vraag of er getuigen zijn voor een verklaring