LETSELSCHADE VERKEERSONGEVAL

Recht na herstel. Letselschade verhalen op tegenpartij, letselschade verkeersongeluk, letselschade bedrijfsongeval, letselschade whiplash.

Bent u betrokken geraakt bij een verkeersongeval en heeft u hier klachten of verwondingen aan over gehouden? Dan heeft u bijna altijd recht op een letselschadevergoeding. De specialisten van Letselschade Verhaal zetten zich volledig in om deze letselschade volledig vergoed te krijgen door de verantwoordelijke partij, daarbij is onze juridische hulp altijd gratis.

Letselschade Verhaal regelt de afhandeling van uw letselschadezaak na een verkeersongeval. Wij zorgen dat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft.
– Volledige afhandeling van uw letselschadeclaim
– Gratis rechtshulp
– Second opinion bij bestaand dossier mogelijk

VOORBEELDBEDRAGEN BIJ LETSELSCHADE

Het is op voorhand onmogelijk om een indicatie te geven van de hoogte van de schadevergoeding bij een verkeersongeval. Hiervoor is een inhoudelijk gesprek over de zaak nodig. Een telefoongesprek is vaak al voldoende om een inschatting van de schadevergoeding te kunnen geven.

KLIK OM TE DIRECT TE BELLEN

Letselschade als fietser of voetganger

Bent u op de fiets of als voetganger aangereden door een automobilist en is er sprake van letsel? U ontvangt dan vrijwel altijd een letselschadevergoeding. Fietsers en voetgangers worden door de wet gezien als een zwakke verkeersdeelnemer, zij zijn namelijk kwetsbaar ten opzichte van een motorvoertuig. De wet heeft om deze reden extra bepalingen opgenomen die de zwakkere verkeersdeelnemer beschermen.
Op grond van deze bepalingen wordt de bestuurder van het motorvoertuig aangemerkt als aansprakelijk.
Voor letselschade geldt: wie aansprakelijk is, moet de letselschade vergoeden. De letselschadejurist van Letselschade Verhaal helpt u met het rondmaken van deze zaak en berekent de hoogte van de schadevergoeding.

Of u de volledige vergoeding vergoed krijgt hangt af van de eigen schuld bij het ongeval. Als u zich netjes aan de verkeersregels gehouden heeft krijgt u vaak het volledige bedrag vergoed. Maakte u bij het ongeval een verkeersovertreding dan is het deels uw eigen schuld, de aansprakelijke partij betaalt in dat geval een lager bedrag. Dit bedrag is te allen tijde hoger dan 50% van de letselschadeclaim.

Voorbeelden:

Letselschadezaak bij fietsongeval met enkelletsel is €6.000 uitgekeerd.

Uitgekeerd en bij een letselzaak bij fietsster geschept door auto, licht letsel een bedrag van €2.000

Letselschade verhalen gebroken arm door aanrijding fiets

Aangereden op de fiets: € 30.000 schadevergoeding

Een jongen van 17 jaar wordt op de fiets aangereden. Hij valt hierbij op zijn hoofd en loopt hersenletsel op. Daarnaast heeft hij enkele botbreuken en kneuzingen. Door het letsel wordt de jongen beperkt in zijn zelfstandigheid, hij kan niet langer zelfstandig wonen en wordt beperkt in zijn arbeidsmogelijkheden. Voor zijn letselschade na dit verkeersongeval krijgt hij een schadevergoeding van €30.000 euro uitgekeerd.

Recht na herstel. Letselschade verhalen op tegenpartij, letselschade verkeersongeluk, letselschade bedrijfsongeval, letselschade whiplash.kop staart botsing

Kop- staartbotsing: € 35.000 schadevergoeding

Een vrouw van 29 wordt in oktober 2006 van achteren aangereden terwijl zij in de auto zit. Zij krijgt na de aanrijding klachten nekklachten en concentratieproblemen. De arts constateert een whiplash. De aansprakelijkheid wordt snel erkend maar de schadevergoeding is volgens de vrouw veel te laag, zij krijgt slechts €600,- van de verzekering uitgekeerd. Na het inschakelen van een letselschadejurist wordt de letselschadeberekening volledig uitgevoerd. Het uiteindelijke bedrag is €35.000 euro, welke door begeleiding van de jurist netjes uitbetaald wordt.